+32 3 3150643 info@havenkranen.nl

Haven machine specialist van BeNeLux

Welkom bij dé haven machine specialist van de BeNeLux! Cobra Handelsonderneming is uw partner op het gebied van haven machine(s) en materialen: van containerkranen en spoorrails tot spreader of andere haven machine. Door ons ervaren team van specialisten ontzorgen wij u rondom de aanschaf en installatie van uw haven machine. En daarbij bieden wij elke haven machine (vb. containerkranen of spreader) voor de juiste prijs en met de gewenste service.

Containerkranen of andere havenkranen

Cobra zorgt voor een vlekkeloze inkoop, verkoop en (de)montage van containerkranen en andere kranen zoals een spreader of carrier. Bij de levering of installatie van de kranen (vb. containerkranen) houden wij te allen tijde rekening met de milieuaspecten, wettelijke regelingen en voorwaarden omtrent afvalverwerking en recycling. Dus voor elke metalen constructie: bel Cobra!

Andere metalen constructies

Naast containerkranen verzorgt Cobra ook andere metalen constructies zoals spoorrails. Voor elke metalen constructie (vb. containerkranen / haven machine) verzorgen wij voor u het volledige traject: inkoop, verkoop, montage en demontage. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte.