0032 3870 4646 info@cobra-mne.eu

Containerkranen te koop aangeboden!

Cobra Handelsonderneming is dé specialist op het gebied van verschillende havenmachines en materialen. Hierbij hebben wij diverse typen spoorrails, container spreaders en andere soorten containers te koop aangeboden. Cobra ontzorgt u niet alleen bij de installatie, wij hebben ook een ruim aanbod containers te koop aangeboden. Ons ervaren team van specialisten adviseert u over de verschillende mogelijkheden. Daarbij hebben wij elke containerkraan voor de juiste prijs te koop aangeboden en met de gewenste service. Heeft u interesse in het kopen van een containerkraan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Containerkraan te koop bij dé containerkraan specialist

Als containerspecialist met een ruim assortiment containerkranen te koop, helpen wij u graag. We streven naar een vlekkeloos proces en hebben ook enkele containers te koop aangeboden. Tijdens de levering of installatie van uw containerkraan vinden wij het belangrijk dat we rekening houden zoal milieuaspecten, wettelijke regelingen en voorwaarden omtrent afvalverwerking en recycling.

Naast containerkranen heeft Cobra ook andere metalen constructies zoals spoorrails (UIC60 rails), container spreaders en gebruikte container carriers te koop. Kortom, voor elke metalen constructie zoals de containerkranen verzorgen wij voor u het volledige traject: inkoop, verkoop, montage en demontage. Door ons jarenlange ervaring met de koop van containerkranen komt in u niet zomaar voor verrassingen te staan! Daarnaast hebben wij ook gebruikte container carriers te koop. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan de natuur en bieden wij deze gebruikte container carrier te koop aan voor een goede prijs.

Momenteel staan er verschillende containerkranen te koop. U kunt hier een overzicht vinden van ons actueel aanbod.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij zijn gevestigd in Meer, maar reiken verder dan alleen België. Wij zijn namelijk de containerkraan specialist van de BeNeLux! U mag te allen tijde contact met ons opnemen, dit kan bijvoorbeeld voor vrijblijvend advies of een offerte als u verschillende containerkranen te koop ziet staan. Neemt u gerust contact met ons op via de telefoon of mail: info@havenkranen.nl. Meer informatie kunt u vinden op onze contactpagina.