+32 3 3150643 info@havenkranen.nl

Cobra: dé specialist in containerkranen!

Cobra Handelsonderneming is dé specialist op het gebied van verschillende havenmachines en materialen. Hierbij kunt u denken aan containerkranen, diverse typen spoorrails, container spreaders en andere soorten havenkranen. Door ons ervaren team van specialisten ontzorgen wij u rondom de koop en installatie van uw containerkraan. Daarbij bieden wij elke containerkraan voor de juiste prijs en met de gewenste service. Heeft u interesse in het kopen van een containerkraan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In- en verkoop van containerkranen en andere havenkranen

Als specialist voor inkoop, verkoop, montage en demontage van elke containerkraan, havenkraan en andere omvangrijke metalen constructies, helpen wij u graag. We streven naar een vlekkeloos proces tijdens het kopen van een containerkraan. Tijdens de levering of installatie van uw containerkraan vinden wij het belangrijk dat we rekening houden zoal milieuaspecten, wettelijke regelingen en voorwaarden omtrent afvalverwerking en recycling.

Naast containerkranen verzorgt Cobra ook andere metalen constructies zoals spoorrails (UIC60 rails), container carriers en container spreaders. Kortom, voor elke metalen constructie zoals de containerkranen verzorgen wij voor u het volledige traject: inkoop, verkoop, montage en demontage. Door ons jarenlange ervaring met de koop van containerkranen komt in u niet zomaar voor verrassingen te staan!

Momenteel staan er verschillende containerkranen en andere metalen constructies te koop. U kunt hier een overzicht vinden van ons actueel aanbod.

Interesse in een containerkraan? Neem contact op met Cobra!

Wij zijn gevestigd in Meer, maar reiken verder dan alleen België. Wij zijn namelijk de containerkraan specialist van de BeNeLux! U mag te allen tijde contact met ons opnemen, dit kan bijvoorbeeld voor vrijblijvend advies of een offerte betreft het kopen van een containerkraan. Neemt u gerust contact met ons op via de telefoon of mail: info@havenkranen.nl. Meer informatie kunt u vinden op onze contactpagina.