0032 3870 4646 info@cobra-mne.eu

Onze diensten

Cobra Handelsonderneming is dé specialist op het gebied van inkoop, verkoop en (de)installatie van elke denkbare omvangrijke staalconstructie, met een focus op havenmachines en andere materialen uit de haven. Hierbij kunt u denken aan container carriers, diverse typen spoorrails, container spreaders en andere soorten havenkranen. Tot onze klanten behoren verschillende overheidsinstellingen en bedrijven uit onder meer de offshore-industrie. Wij hanteren altijd een gunstige prijs, maar daarnaast hebben wij service ook hoog in het vaandel.

In- en verkoop van spreaders en andere havenmachines

Verkoop

Bent u op zoek naar een havenkraan, spreader, container carrier of een ander type havenmachine? Dan bent u bij Cobra Handelsonderneming aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor havenmachines van onder meer de volgende merken: Nelcon, Figee, Gottwald en Peiner. Bent u op zoek naar een machine van een ander merk? Bekijk ons huidige aanbod van havenmachines die te koop staan of neem contact met ons op.

Inkoop

Naast de verkoop van havenmachines zoals spreaders en havenkranen, is Cobra Handelsonderneming ook actief als inkoper van dergelijk materieel. Dit kunnen zowel gehele havenkranen als losse onderdelen zijn. Heeft u een havenmachine die u wilt verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 3 3150643 of stuur een e-mail naar info@havenkranen.nl.

Monteren en demonteren van havenmachines

Door onze jarenlange ervaring in het monteren van havenmachines beschikken wij over alle relevante en benodigde kennis om dit veilig te kunnen doen. Heeft u een nieuwe spreader of havenkraan gekocht welke opgebouwd moet worden? Of moet er een machine verplaatst worden? Neem contact met ons op als u volledig ontzorgd wilt worden voor de montage of demontage van uw metalen constructie: van havenkraan tot container spreader, en van spoorrails tot container carrier. Wij zijn op de hoogte van relevante milieuaspecten, weten hoe wettelijke regelingen in elkaar zitten en welke voorwaarden nodig zijn voor afvalverwerking of recycling.

Hét adres voor spoorrails

Cobra Handelsonderneming is internationaal bekend voor de inkoop, verkoop, montage en demontage van spoorrails. In het bijzonder de UIC60 spoorrails, welke wereldwijd een van de meest gebruikte spoorrails voor (zwaar) transport is. Omdat spoorrails zich prima lenen voor hergebruik, staan wij altijd open voor het inkopen van diverse typen spoorrails. Mocht u een partij spoorrails te koop hebben, dan mag u dus altijd contact met ons opnemen. Wij bieden een full-service aanpak voor spoorrails; door onze jarenlange ervaring verzorgt Cobra alle activiteiten met betrekking tot de aanleg, demontage en het transport van spoorrails. Neem daarom contact met ons op!