0032 3870 4646 info@cobra-mne.eu

Container spreader en andere metalen constructies

Cobra handelsonderneming is uw contact als het gaat om in- en verkoop van metalen constructies, montage staalconstructie(s) en metalen constructies demonteren van bijvoorbeeld een container spreader. Cobra beschikt over alle relevante en benodigde kennis, vaardigheden en ervaring. Neem contact met ons op als u volledig ontzorgt wilt worden voor uw metalen constructie: van container spreader tot spoorrails.

Klik hier voor diverse container spreaders van typen Stinis en Bromma

Montage staalconstructie

Bent u op zoek naar een gedegen montage van uw staalconstructie (vb. container spreader)? Cobra zorgt voor een vlekkeloze montage staalconstructie. Wij monteren uw staalconstructie voor een uiterst scherpe prijs en zonder ongewenste verrassingen achteraf. Voor uw montage staalconstructie houden wij altijd rekening met de relevante milieuaspecten, wettelijke regelingen en eventuele benodigde vergunningen. Dus: Montage staalconstructie? Cobra!

Demontage van uw metalen constructies

Ook voor metalen constructies demonteren – zoals een container spreader of container carrier – bent u bij Cobra Handelsonderneming aan het juiste adres. Bij metalen constructies demonteren weten we welke voorwaarden essentieel zijn voor verwerking tot schroot of het hergebruik van installaties. Metalen constructies demonteren is bij Cobra in effectieve en productieve handen. Vraag nu – uiteraard vrijblijvend – offerte aan voor metalen constructies demonteren en/of monteren.