0032 3870 4646 info@cobra-mne.eu

UIC60 spoorrails specialist Cobra

Welkom bij dé UIC60 expert van Europa! Cobra Handelsonderneming is internationaal bekend om de aankoop, verkoop, montage en demontage van spoorrails. Daarbij gaat het in het bijzonder om UIC60 spoorrails. Wij bieden dan ook een full-service aanpak voor dit type spoorrails. Door de jarenlange ervaring, verzorgt Cobra dus alle activiteiten met betrekking tot spoorrail materiaal, en dat voor een concurrerende prijs en zonder verrassingen.

Spoorrail inkoop, verkoop, montage en demontage

Wij van Cobra zorgen voor het kopen, verkopen, installeren en demonteren van spoorrails, bijvoorbeeld met een UIC60 profiel. Voor het leveren van spoorrail materiaal zijn verschillende elementen belangrijk. Cobra Handelsonderneming neemt te allen tijde alle relevante zaken in aanmerking ten aanzien van wetgeving, vergunningen en recycling van metalen constructies. Dus als u een ervaren full-service provider van spoorrails zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

UIC60 spoorrails afmetingen

De UIC60 spoorrail onderscheidt zich door zijn vorm, grootte en gewicht. UIC60 spoorrails wegen 60,34 kilo per meter, zijn 17,2 cm hoog en hebben een voet van 15 cm breed en een kop van 7,2 cm breed.

Wilt u bijvoorbeeld spoorrails kopen of laten monteren? Bij Cobra kunnen wij u altijd een zeer concurrerende prijs geven. Direct weten of we momenteel spoorrails te koop hebben? Bekijk dan de ‘Te koop’ pagina. Wint u liever eerst advies in? Neem contact met ons op en wij zullen u voorzien van een concurrerende offerte!