+32 3 3150643 info@havenkranen.nl

UIC60 specialist: Welkom bij Cobra!

Welkom bij de UIC60 expert van Europa! Cobra Handelsonderneming is internationaal bekend voor de aankoop, verkoop, montage en demontage van spoorrails, in het bijzonder spoorrails met een UIC60 spoorrails. Wij bieden een full-service aanpak voor UIC60: door de jarenlange ervaring, verzorgt Cobra alle activiteiten met betrekking tot spoorrails (bijv. UIC60) voor een concurrerende prijs en zonder onverwachte verrassingen.

Spoorrails: inkoop, verkoop, montage en demontage

Wij van Cobra zorgen voor het kopen, verkopen, installeren en demonteren van spoorrails zoals spoorrails met een UIC60 profiel. Voor het leveren van spoorrails, zoals UIC60, zijn verschillende elementen belangrijk. Cobra Trading neemt te allen tijde alle relevante zaken in aanmerking ten aanzien van wetgeving, vergunningen en recycling van metalen constructies. Dus als je een ervaren full-service provider van spoorrails zoekt: u bent aan het juiste adres!

UIC60 spoorrails

De UIC60 spoorrails onderscheidt zich door zijn vorm, grootte en gewicht. UIC60 spoorrails wegen 60,34 kilo per meter, zijn 17,2 cm hoog, hebben een voet van 15 cm breed en een kop van 7,2 cm breed.

Bij Cobra, kunnen wij u een zeer concurrerende prijs geven voor UIC60 spoorrails. Neem contact met ons op voor een advies en een concurrerende offerte!