+32 3 3150643 info@havenkranen.nl

Container carrier, havenkraan of spreader container

Cobra Handelsonderneming is specialist op het gebied van levering en (de)installatie van elke denkbare omvangrijke staalconstructie, met focus op machines en materialen uit de haven. Van container carrier en spoorrails tot spreader container en containerkranen. Door onze jarenlange ervaring verzorgen wij alles rondom de inkoop, verkoop en (de)montage van uw container carrier, havenkraan of spreader container. En dat voor u als overheid, bedrijf en offshore-industrie: altijd voor de juiste prijs en met de service die u verwacht.

Staalconstructie: inkoop, verkoop en (de)montage

Cobra zorgt voor een vlekkeloze levering van de staalconstructie die u nodig heeft. Bij de inkoop, verkoop, montage of demontage van deze staalconstructie houden wij altijd rekening met de relevante milieuaspecten, weten wij hoe wettelijke regelingen in elkaar zitten en welke voorwaarden nodig zijn voor afvalverwerking of recycling. Van container carrier en UIC60 rails tot een spreader container: Cobra ontzorgd de levering en installatie van uw staalconstructie!

Spreader container levering

Bij Cobra draait het altijd om effectieve productiviteit. Bij de levering van een staalconstructie zoals een spreader container of container carrier heeft Cobra de juiste ervaring en veelzijdigheid om voor een scherpe prijs en zonder enige verrassingen achteraf te leveren. Bent u op zoek naar een (mobiele) havenkraan, spreader container of container carrier? Neem contact op met Cobra!