0032 3870 4646 info@cobra-mne.eu

Stinis te koop

Stinis is een leverancier van hijs- en hefwerktuigen, ze zijn wereldwijd actief. Stinis distribueert verschillende soorten spreaders. Een spreader wordt gebruikt om containers mee te liften. Havenkranen.nl verkoopt tweedehands werktuigen van Stinis

Over Stinis

Stinis is een innovatief bedrijf en investeert in technologie. Hierdoor ontwikkelen en produceren zij telkens weer betere producten. De spreaders van Stinis zijn de beste keus als u op zoek bent naar veiligheid, zekerheid en productiviteit. Stinis biedt een uitgebreid assortiment aan spreaders. Stinis verkoopt onder andere fixed spreaders, straddle carrier spreaders en mobile harbour crane spreaders aan. Deze spreaders bestaan uit veel losse componenten en onderdelen. Deze onderdelen kunnen vervangen worden. Bij Havenkranen.nl kunt u losse onderdelen van Stinis kopen. Wilt u hier informatie over ontvangen, contacteer dan Havenkranen.nl. 

Stinis hijsgereedschappen te koop

Voor werktuigen voor de overslag van zeecontainers en andere handling equipment kunt u ook bij Stinis terecht. Het efficiënt laden en lossen van containerschepen kan geld besparen. De hijsoplossingen van Stinis worden hedendaags in veel havens en voor veel schepen gebruikt. Bij de koop van een Stinis investeert u niet alleen in hoogwaardige werktuigen, maar ook in efficiëntere werkprocessen.

Werktuigen en onderdelen van Stinis kopen

Voor de aanschaf van hefwerktuigen van Stinis is Handelsonderneming Cobra een betrouwbare partner. Heeft u interesse om een werktuig van Stinis te kopen of wilt u meer informatie ontvangen over bepaalde onderdelen en/of de beschikbaarheid daarvan, dan kunt u contact opnemen met Havenkranen.nl.