0032 3870 4646 info@cobra-mne.eu

Heeft u interesse om straddle carriers te kopen? Cobra heeft maar liefst 82 straddle carriers in de verkoop. Deze machines zijn gekocht van een groot havenbedrijf en op deze manier bieden wij u een uitgebreid assortiment aan. Wilt u een straddle carrier kopen? De carriers zijn beschikbaar in diverse maten. 

De toegevoegde waarde van een straddle carrier

Het kopen van een straddle carrier brengt voordelen met zich mee. Straddle carriers worden ingezet om ISO standaard containers te transporteren. Deze machine kan een container oppakken, transporteren en neerzetten op verschillende plaatsen. De containers worden geplaatst op de grond, oplegger, stapel containers of op een spoorwegwagon. Het laden en lossen van containers gebeurt dus zonder enig gebruik van hijskranen. Een straddle carrier kopen is dus een must voor transport locaties of terminals!

Transport en levering van straddle carriers na aankoop

Heeft u een straddle carrier gekocht? Wij regelen het complete transport en de levering. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de benodigde kennis om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Overigens bieden wij niet alleen straddle carriers te koop aan. Cobra Handelsonderneming is een specialist en totaaloplosser op het gebied van inkoop, verkoop en (de)installatie van elke denkbare omvangrijke staalconstructie, met een focus op havenmachines en andere materialen uit de haven.

Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer +32 3 3150643. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres: info@havenkranen.nl. Wij voorzien u graag van passende informatie en advies.